Blog

Homo homo seuraa homoseksuaaliseen

homo homo seuraa homoseksuaaliseen

Ateenassa prostituutioon perustuvaa pederastiaa rajoitettiin. Ei se juuri muuta pikkupahetta pahempi asia ollut. Toiset kohdat ovat 1Tim 1: Inhimilliset ajatukset muuttuvat, mutta Jumalan sana ei koskaan. Eettiset ja uskonopilliset kysymykset jaetaan perinteisesti kahtia. Silloin kun Raamattu puhuu jostakin asiasta, se on ratkaistu kaikkien kristittyjen kohdalta kaikkina aikoina. Perustelu oli tuttu kirkollisen keskustelun toisista asioista: Raamattu ei puhu homoseksuaalisuudesta, tai jos puhuukin, niin vain Vanha testamentti.

Raamatun sanalla ei ollut painoa. Pappi, piispa tai lehtori, joka sivuuttaa apostolisen opetuksen homoseksuaalisuuden vaarallisuudesta, on laumaa raateleva susi lammasten vaatteissa. Toivuttuaan shokista pappi tietysti alkoi lukea minulle raamattua ja saarnaamaan, miksi homoseksuaalisuus tulisi jossain vaiheessa viemään minut ojasta allikkoon.

Tätä moralisointia kesti lähes kaksi tuntia, jonka jälkeen päätin suosiolla lähteä takaisin kotiin lepäämään. Kun he menevät lääkäriin poistamaan tämän ötökän, he muuttuvat takaisin heteroiksi. Minun yllätyksekseni seuraavana päivänä töistä kotiin palattuani pappi olikin kotini oven ulkopuolella minua raamattunsa ja paperinivaskansa kanssa odottamassa.

Pappi oli ilmeisesti edellisenä päivänä päättänyt ottaa minun heteroksi käännyttämisen uudeksi elämäntehtäväkseen. Olin onneksi juuri syönyt täyttävän illallisen ja olin valmiina papin uuteen puheeseen. Tutkimme ja lueskelimme yhdessä papin tuomaa materiaalia kynttilän valossa teetä samalla siemaillen.

Materiaalipaketin kannessa lukee isoin kirjaimin: Debate and Pass the anti-homosexuality bill now! Uganda is in imminent danger!

Lähes joka toisessa lauseessa homoseksuaaleja haukuttiin, jos jonkinmoisilla ilkeyksillä. Pappi yritti perustella minulle homoseksuaalisuuden olevan vaaraksi, siksi koska A. Anaaliseksi vahingoittaa peräaukkoa, B. Oraaliseksi on ällöttävää, C. Homot harrastavat fistausta, jossa koko käsivarsi työnnetään peräaukkoon kyynärpäätä myöden, D.

Homot syövät toistensa ulostetta, jota edes eläimet eivät tekisi, E. Homot virtsaavat toistensa päälle harrastamissaan orgioissa, F. Kaappihomot pakottavat vaimonsa rajuun seksiin, G. Homot ovat sadistisia seksuaalisia väärinkäyttäjiä. Minulla tuli ensimmäisenä mieleen, että miten nämä asiat liittyvät millään tavalla pelkästään homoseksuaalisuuteen.

Kyllähän heterotkin harrastavat oraali- ja anaaliseksiä, pissaleikkejä ja fistausta. Fistaus anaaliin kyynärpäähän asti ei anatomisesti kuulosta järkeenkäypältä ja ulosteen syöminen on erittäin harvinaista, joten nämä perustelut eivät oikein olleet rationaalisia. Uskonkin pappien kehittävän näitä perusteluita omista päistään voidakseen lietsoa Ugandan homofobiaa entisestään. Pappi näytti minulle kuvia siitä, miten käy kun harrastaa homoseksiä.

Kuvissa miehellä oli koko suolisto ohutsuolta myöden ulkona kehostaan. Pappi myös näytti minulle kuvaa, jossa Ruotsissa vuonna homoseksuaalilääkäri oli yrittänyt vastoin potilaan tahtoa rakentaa tälle toista seksuaalista elintä. Näitä kuvia sitten jaetaan kaikille Ugandassa kirkossa käyville ja pelotellaan homoseksuaalisuuden vaaroista. Tällaisetkin sattumukset ovat niin harvinaisia, että varmasti useammin miehen penikseen tulee jonkinnäköinen venähdys tavallisesta pippeliä pimppiin seksistä kuin, että jonkun koko suolisto tulisi anaaliseksin yhteydessä peräaukon kautta ulos.

Papin dokumenteissä lukee, kuinka homoseksuaalit pyrkivät väkisin mediaan ja yrittävät aivopestä Ugandan nuorta sukupolvea elämäntyyliin, joka lopulta pilaa näiden nuorten tulevaisuuden ja koko yhteiskuntamme. Julkkikset ovat kuulemma länsimaissa lahjoneet median luomaan positiivisen kuvan homoista ja kaikki paha ollaan rahan turvin jätetty sanomatta.

Länsimaat kiristävät Afrikan valtioita kehitysavun poisjättämisellä, jos Afrikassa ei annettaisi tilaa homoseksuaalisuudelle. Uganda on välittömässä vaarassa! Vaikka Afrikassa nämä aiheet ovat tabuja ja suurimmassa osassa valtioista homoseksuaalisuus on laitonta, vastoin kaikkia odotuksiani täältä kuitenkin löytyy ihan aitoja homoseksuaaleja.

Nämä seksuaalivähemmistön kansalaiset ovat kuitenkin piilossa eikä heitä ole helppo löytää. Vankilatuomio on ankara eivätkä homoseksuaalit ole missään tapauksessa valmiita ottamaan mitään riskejä vankilaan joutumisesta. Minun hämmästyksekseni löysin kuitenkin naispuolisen homoseksuaalin työpaikaltani. Hän on todella avoin ja meillä on alusta asti juttu luistanut ja olemme viettäneet paljon aikaa yhdessä myös aremmista aiheista jutellen.

Eräänä päivänä sairaalassa seksuaalioikeuksien julistamiseni jälkeen tyttö uskaltautui paljastamaan minulle salaisuutensa. Hän kertoi olevansa lesbo. En aluksi voinut uskoa tätä todeksi.

Miten näin vanhoillisesta ja uskonnollisesta maasta voisi löytää ketään samasta sukupuolesta kiinnostunutta. Tyttö alkoikin näyttää minulle kuvia lesbokavereistaan ja kertoi heidän viikoittaisista tapaamisistaan kaupungin hotelleissa. He järjestävät omia pieniä kekkereitä viikoittain ja nauttivat toistensa seurasta. Homoseksuaalin elämä ei kuitenkaan ole helppoa. Joka päivä saa pelätä, että oma salaisuus paljastuu väärälle henkilölle, jolloin luvassa voisi olla elinikäinen vankilatuomio.

Euroopassa homoseksuaalisuus on yleisesti hyväksyttyä, sillä keneltä kahden ihmisen välinen rakkaus muka olisi pois. Minusta meillä kaikilla on oikeus rakastaa ja mennä naimisiin rakastamansa ihmisen kanssa. Uskovaisten ja muiden kapeakatseisten ei tietenkään tarvitse itse ryhtyä homoiksi, mutta antaisivat sentään muille vapauden päättää omista elämistään. Ihmisoikeudet kuuluvat meille kaikille uskonnosta, ihon väristä tai seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta.

Eikö elämässä tärkeintä ole kuitenkin onnellisuus? Kaikki ansaitsevat olla onnellisia. Rakkaus on kaunis asia enkä ymmärrä, miksi haluaisimme rakkautta keneltäkään riistää. Olen pitänyt Afrikassa useamman kerran luentoja ja puheita seksistä ja seksuaalisuudesta; itsetyydytyksestä seksuaalioikeuksiimme ja seksuaalirikoksiin.

. Mä olisin kyllä pelännyt kuollakseni esittää lesboa noissa olosuhteissa! Miten näin vanhoillisesta ja uskonnollisesta maasta voisi löytää ketään samasta sukupuolesta kiinnostunutta. Kerroin tyttöystävästäni, jonka kanssa olen ajatellut mennä naimisiin. Minusta tuntuu, että yleisesti täällä pidetään homoseksuaaleja päästään kajahtaneina eikä ymmärretä, että tosiasiassa homoseksuaalit ovat ihan tavallisia ihmisiä niin fyysisesti kuin henkisestikin. Materiaalipaketin kannessa lukee isoin kirjaimin: Raamattu ei puhu homoseksuaalisuudesta, tai jos puhuukin, niin vain Vanha testamentti.

SEKSI GAY KAUPAT TANTRIC MASSAGE HELSINKI

Thai hieronta homoseksuaaliseen nurmo sihteeri pojat

Menin kirkkoon haastattelemaan pappia ja hänen alaisiaan. Homoseksuaalisuudesta en ole viitsinyt kovin montaa sanaa mainita homo homo seuraa homoseksuaaliseen harjoittamisen kuitenkin ollessa laitonta lähes kaikissa käymissäni Afrikan maissa. Taistelupareja yhdisti usein toisiinsa homoseksuaalinen. Kerroin olleemme hänen kanssaan jo pitkään yhdessä ja rakastavamme toisiamme valtavasti. Sudanissa ja Ugandassa olen vain saanut omituisia katseita oman mielipiteeni tästä aiheesta ilmaistuani. He ovat täynnänsä kaikkea vääryyttä, pahuutta, ahneutta, häijyyttä, täynnä kateutta, murhaa, riitaa, petosta, pahanilkisyyttä; ovat korvaankuiskuttelijoita, panettelijoita, Jumalaa vihaavaisia, väkivaltaisia, ylpeitä, kerskailijoita, pahankeksijöitä, vanhemmilleen tottelemattomia, vailla ymmärrystä, luotettavuutta, rakkautta ja laupeutta. Ei se juuri muuta pikkupahetta pahempi asia ollut. Homoseksuaaliseen sex shop finnish escorts

About the author : Elin Fencl