Blog

Äiti nussii suomi24 homoseksuaaliseen treffit mobiili

En aio muuttaa mitään toimintatapojani koska en ole kiinnostunut teeskentelemään. En myöskään koe tarpeelliseksi, että miehet ja naiset olisivat samanlaisia. Kysymys on siitä, mitä saa tehdä ja mitä ei, ja rajoittaako sukupuoli jotakin vai ei ja jos rajoittaa niin en aio silti totella mitään sääntöjä.

Kokemukset sekä lesboista että heteromiehistä on vielä sen verran rajoittuneet, että kaikki on vain arveluja. Siksi kysyn, kun en tiedä. En koe olevani helppo, en missään vaiheessa ole sanonut, että harrastaisin seksiä kaikkien ihmisten kanssa joiden kanssa menen treffeille. Nimenomaan sanoin, että suurin osa tulee torjutuksi harva edes mihinkään treffeille pääsee. En sanonut, että harrastaisin useiden ihmisten kanssa seksiä tai vaihtaisin usein seksikumppania.

Että pilaako se kaiken AINA? Nykyään on myös ehkäisykeinot ja isyystestit. En tiennyt että elämme keskiajalla tai jotain D Edelleen ne testit: D Eiköhän kaikki halua varmistaa hyvät geenit jos lapsia haluaa. Nykyään tuskin kumppanista halutaan elättäjää vaan talous lapsiperheissä jaetaan puoliksi? Ainakin minulla olisi niin, jos joskus haluaisin lapsia tai yhteisen talouden jonkun kanssa.

Eli mies haluaa neitsyen pihtarin joka kuitenkin ikäänkuin myy seksiä saadakseen mieheltä elatusta? Seksistä tulee semmoinen " armopala " joka annetaan kun roskat on viety ja jotain materiaa ostettu?

Pitäydyn edelleen siinä, että valitsen itse milloin seksiä harrastan ja maksan omat kuluni: Nämähän ovat omatunnon asioita, ja mä en saa kyllä unta jos teen vastoin omatuntoani. Kiitos silti biologia ja hormonit asiallisesta, vaikkakin kummallisesta vastauksesta. Vastausta ei silti alkuperäiseen kysymykseen ole tullut. Suuressa osassa maailmaa on aivan normaali käytäntö, että morsiamen vaaditaan olevan neitsyt. Jos näin ei ole, siinä joutuu häpeään sekä sulhasen että morsiamen suvut molemmat.

En tiedä, mikä on käytetty nainen. Onko käytettyjä miehiä myös olemassa? Millä miehen poikuus varmistetaan? Ei voi kuin oksentaa.

Tällaista tekstiä toki odotinkin tähän ketjuun. Seksissähän on kaksi osapuolta. Suhteen jatko on täysin toinen kysymys. Parisuhteen idea on se, että pari keskityy toisiinsa eikä rinnakkaissuhteita ole. Se, onko näin, selviää vasta useampien treffien ja pidemmän ajan kuluessa. Seksi, tapaamisten määrä ja laatu vaikuttavat arvioon suhteen tilanteesta. Nainen ei harrasta seksiä, hän jakaa pilluaan ja nainen joka alentuu antamaan pilluaan ensimmäisillä treffeillä on halpa lutka ilman ihmisarvoa ja mielestäni hänet pitäisi polttaa elävältä.

Ja nainen ei saa mitään sulkia hattuun, mies saa ne sulat koska mies saa ja nainen alentuu antamaan. Naisen kanssa voit harrastaa seksiä se ei halvenna naista, mutta miehelle antaminen halventaa. Naisen kuuluu inhota seksiä miehen kanssa. Olen varma että jokainen nainen täyttää toiveesi ja pelkkä ajatuskin seksistä kanssasi saa inhon aikaiseseksi. Nainen ei anna mitään mutta mies lastin siemeniään. Se joka jakaa reikäänsä antaa ja se jolla on jotain sinne reikään työnnettävää antaa.

Ei reikää voi jakaa. Ei se vähene minnekään vaan pysyy edelleen samana reikänä. Kyllä nainen jakaa, sen munasolunsa, mitä ilman miehen siittiö on vain kuoleva eliö. Ei ole biologia hallussa. Tai oli vitsin yritys. Munasolu pysyy kyllä naisen sisällä edelleen. Jos mies sen saisi niin mies tulisi raskaaksi. Entä sitten, jos vaikka harrastaakin? Ei siinä ole mitään pahaa tai tuomittavaa tai mies ajattelisi sinun olevan kevytkenkäinen. Seksiin tarvitaan kaksi ja tuskin mieskään itseään huonona ihmisenä pitää, jos ekoilla treffeillä pissivehkeet menevätkin sekaisin.

Miksi se on aina niin, että nainen antaa ja mies saa? Jos kuitenkin kiinnostumattomuus johtuukin siitä, että miehet, jotka ovat suostuneet seksiin kanssasi, eivät sitten olekaan pitäneet siitä, mitä olet fyysisesti. Jos he eivät olekaan pitäneet sun pimpistä, tisseistä, vartalosta tai peppureijästä ja siksi eivät tahdo nähdä uudestaan? Tämä ei väittelemällä ja loogisilla perusteluilla mihinkään muutu.

Tai no, voihan se hiljalleen muuttua, kun aina yksittäiset ihmiset ajattelevat asiaa. Taitaa olla vähän muuallakin kuin tällä palstalla voimissaan tuo ajatus.. Vai onko aloittajakin tapaillut vain palstalaisia? Se on ikiaikainen totuus, että antaminen halventaa naista ja saaminen nostaa miehen statusta. Mutta kun mies on antava osapuoli. Yritä vaan hyväksyä se tosiasia. Silmät ja korvat päässä olevana naisena voin kertoa, että miehet ovat hyvinkin nauttineet, yhtymisestä.

Se on niin siksi että nainen saa, olkoon kuinka ruma tahansa seksiä aina. Miehen pitää olla limainen pelimies että seksiä heruisi useasti. Muut "saavat" sitä seksiä silloin tällöin.

Kysyntä ja tarjonta on tässäkin asiassa. Ja mitä tulee seksin harrastamiseen ekoilla treffeillä ja seksistä pitämiseen, mielestäni ne eivät korreloi toisiaan. Itse olen todella seksuaalinen ihminen, mutta jos harrastaisin seksiä ekoilla treffeillä, suurella todennäköisyydellä ei nainen olisi parisuhdemateriaalia. Jokin siinä vain on. Hidas eteneminen on vain juttuni ja uskon sen näin olevan suurimmalla osalla. Kaksinaismoraaleja on ja tulee aina olemaan. Kun nainen mainitsee feministi-sanan, se miesten mielissä tarkoittaa miesvihaajaa, joka näkee tasa-arvon sellaisena että kunhan itse hyödyn ja useasti tällaiset naiset ovatkin tällaisia, naisversioita sovinisteista, ei hajuakaan tasa-arvosta.

Jos harrastat seksiä heti ekoilla treffeillä, niin siitä tulee sellainen mielikuva, että todellisuudessa et edes halua seurustelua, vaan nimenomaan sitä seksiä. Juuri tämän vuoksi esimerkiksi monet nettitreffit ovat sellaisia, joissa puhutaan seurustelusta, mutta kuitenkin kumpikin osapuoli haluaa vain seksiä. Joskus tulee ainakin minulle kiusallisia tilanteita, kun minä oikeasti tosissani etsin seurustelusuhdetta, enkä pelkkää hetken hekumaa, jolloin mies on pettynyt ja minä olen pettynyt.

Valitettavasti vain edelleenkin on sellainen käsitys, että nainen on antajana ja mies on ottajana. Osittain tämä tietenkin johtuu fysiikasta. Jos miehen vehje veltostuu, yhdyntää ei voida harrastaa ja yleensä aina miehen into seksiin lopahtaa silloin eikä mies halua edes kädellään tai suulla tyydyttää naista. Itselläni on yhden yön jutusta kokemus, jossa mies laukesi jo ennen yhdyntää, jolloin homma loppui sitten siihen. Käyttäytymisesi osoittaa, että seksi on sinulle erittäin tärkeää.

Keskimäärin ihmisella on kuitenkin vain keskinkertaiset halut. Ehkä sinun estottomuutesi voi myös vaikuttaa joihinkin miehiin siten, että he kokevat, että eivät pystyisi tyydyttämään sinua, vaan hakeutuisit helposti tyydytyttämään itseäsi myös parisuhteen ulkopuolelle. Nämä ovat vain olettamuksia. Suosittelen, että kysyt joltakin kivalta mieheltä jälkikäteen tätä asiaa, että miksi juttu päättyi vain seksiin, koska olisit halunnut jatkaa tapailua, että voisiko suhde edetä pidemmälle.

Tässäpä mun näkökulma asiaan. Ei seksin harrastaminen eka treffeillä ole ainakaan minulle ongelma. Sehän on vaan positiivista, jos on niin paljon molemminpuolista vetoa. Ei seksissä ole kysymys antamisesta tai ottamisesta, tosin tällä palstalla on taatusti eriäviä mielipiteitä. Tottakai nainen saa haluta. Sinkkuna eläminen olisi aika tylsää sekä miehille että naisille, ellei saisi harrastaa seksiä.

Saisen seksuaalisuus on monille miehille niin pelottava asia, että on helpompi mielessään kieltää sen olemassaolo kuin hyväksyä se: Ei ole mitään syytä vastustaa, jos on sinkku. Uskollisuus on lupaus, joka podetään, mutta kenelle sinkku olisi uskollinen, kultakalalle vai? Tapahtunutta ei voi pyyhkiä pois, muisti sen tai ei. Minä en ainakaan etsi pihtaria, kierrän kaukaa. Varmaankin on heteromiesten ongelma, kun naisen seksuaalisuus pelottaa.

Mulle seksi on luonnollinen asia. Uskonto ja sen muovaama kulttuurimme on tehnyt seksistä tabun. Japanilaisilla ei esimerkiksi ole tätä ongelmaa. Ehkäpä naiset ei saa sulkaa hattuun koska me miehet olemme liian helppoa riistaa: Olen ammatinopettaja ja suunnittelija Jos sinussa on 'munaa', ota yhteys: Jos ei harrasta seksiä ensimmäisillä treffeillä, on pihtari?

Nyt on kyllä tullut katsottua liikaa Nikke Knattertoneja. Välitön sänkyyn päätyminen kertoo ihmisen sinisilmäisyydestä ja lyhytnäköisyydestä. Haluan tutustua naiseen, joka suhtautuu minuun aluksi vähän kriittisesti arvioiden ja epäillen. Tietenkin miehen syliin välittömästi antautuva nainen antaa signaalin, että luottaa mieheen heti täydellisesti ja kertoo miehelle myös sen, että nainen on muidenkin miesten kanssa käyttäytynyt samalla tavalla. Liiallinen luottamus heti alkuun on osoitus henkisestä heikkoudesta eikä sellainen ihminen ole hyvää parisuhdemateriaalia.

Kahden tunnin tutustumisen jälkeen et tiedä ihmisestä yhtään mitään, vaikka tuntuisikin että "aivan kuin olisi aina tunnettu". Minusta samat säännöt pätevät kyllä miehiinkin.

En tiedä miksi heillä olisi erityislupa panna heti ilman mitään seuraamuksia. Itse olen sen verran kauniiksi haukuttu naikkonen, että joudun todellakin pihtaamaan seksiä jotta selviää, onko mies vain sen perässä vai ei.

Eipä sillä, harvoin edes haluan miestä heti kättelyssä, tai jos haluan, tiedän, että halu vain syvenee kun ihastun, joten ikäänkuin haudon tunnetilaa ja seksi on pikkuisen panttaamisen jälkeen entistä parempaa.

Karu totuus on, että joskus aikanaan harrastin seksiä liian aikaisin, siis itseni kannalta, ja koska olen tunneihminen, koin sen ahdistavaksi enkä tuntenut oloani mitenkään erityiseksi.

Moni mies on sanonut, että naiset käyttävät tätä "haluan ainoastaan sinua poikkeuksellisen paljon" -taktiikkaa miehiin usein kun pomppaavat sänkyyn heti. Kuulema eräs nainen jokaisen kolmen kaveruksen kohdalla, toki erikseen ;D. Ainakin omien puheidensa mukaan. Täällä saa ja pitääkin keskustella aiheesta, se on hyvä, mutta tämä "naisen heti antautuminen" on ikuisuuskysymys, jonka taustalla ei aina ole rationaalisuutta.

Miehetkin perustelevat negatiivista suhtautumistaan "ensi-iltaseksiin" usein vain sillä, että "Näin se on aina ollut ja tulee olemaan". Onhan se totta, että miehet arvostavat enemmän naista joka pihtaa kun naista joka nussituttaa itseään heti. Koska silloin mies ajattelee, että monenkohan miehen nussima reikä tämä nainen on kun minäkin sain heti. Ja se on myös totta, että me miehet arvostamme enemmän aitoa puhdasta neitsyttä ja kunnollista naista kun teitä jotka sellaista vaan esittävät.

Valitettavasti kunnollisia naisia on vähän joten joudumme yrittämään tyytymään edes vähän käytettyihin. Mutta ei siinä ole sellaista aitoa kunnioitusta ja syvempää rakkauttaa vaan kun huora rupsahtaa niin sitten vaihdetaan uutta tilalle. Naisella on kaksi arvoa miehen silmissä: Mitä enemmän ne kuluvat sitä matalampi naisen arvo on. Laita vaan hame päälle, miehistä et voi puhua yhdellä suulla. On jo melko paksua väittää että joka jaska olisi henkisesti pimahtanut.

Se, ettei itse saa, ei tee koskemattomuudesta jaloa, vaikka hieno yrityshän se on kääntää surkeus upeudeksi. Mahtaisi olla naikkosella hirttoköysi kädessä aika pian, jos tajuaisi että on pantannut itseään tuollaista pikkunilkkiä varten ja MIKSI?

Sä olet itse käytetty ja puhkinussittanut itseäsi, ei sulla ole mitään varaa vaatia yhtään mitään spesiaalia. Arvosta vähän itseäsi ja sukupuoltasi, niin ei tarvitsisi olla niin vihamielinen. Kukaan ei sitäpaitsi halua sinun nussimaasi naista: Heteronaisen kuuluu olla siveä luonnoltaan.

Aloittaja onkin bi, eli ei koske häntä ;. Luonnollisuuteen vetoaminen suuntaan tai toiseen on kyllä kaksiteräinen miekka. Sillä yhtä luonnollista kuin on olla estoton on myös olla estoinen, sänkyyn hyppäämisen suhteen.

On yhtälailla henkistä väkivaltaa vaatia muilta estottomuutta kuin estoisuutta. Mutta hyvää, toiset huomioonottavaa ja kohteliasta käytöstä, voinee odottaa jokaiselta. Ainakin heiltä jotka ovat jotain sivistystä saaneet. Ainakin äärimmilleen viety estoisuus eli ikineitsyys on täysin luonnotonta, koska se johtaa perimän sammumiseen. Kun tekee niinkuin itsestä parhaalta tuntuu kaikki on hyvin. Nainen saa harrastaa seksiä kuten haluaa.

Näin se on, en voisi edes kuvitella, että aviomieheni olisi harrastanut seksiä ennen avioliittoa. En olisi mennyt hänen kanssaan naimisiin, jos tietäisin, että hän on uittanut kulliaan jonkun toisen naisen sisällä ennen minua.

Kokeneena naisena jo hääyönä huomasin, että hän on ensimmäistä kertaa asialla. Sain hänet koulutettua itselleni mieleiseksi. Onneksi hän on vähään tyytyväinen, kun ei tiedä, millaista seksi voisi olla. Harrasta seksiä jos siltä tuntuu. Sinun valintasihan se on.

Joku hyväksyy sen, joku toinen ei. Miksi kaikkien pitäisi ihannoida juuri sinun tapaasi elää? Joillekin seksi merkitsee muutakin kuin nussuttelua tunti sitten tavatun tyypin kanssa. Jos vaadit muita hyväksymään sinun tapasi, niin miksi et hyväksy muiden tapaa ajatella? Kaikkien mielestä siinä ei vaan ole mitään hohdokasta, että hyppää heti sänkyyn. Jollei heti halua hyppätä sänkyyn niin ei sitä molemminpuolista intohimoakaan taida pahemmin olla.

Olin kerran treffeillä naisen kanssa. Mentiin elokuviin ja siten raflaan syömään. Siinä menikin monta tuntia. Sit käveltiin kaupungillakin pari tuntia. Nainen vei mut kotiinsa ja alkoi ehdottelee seksiä. Olin vaan et ööö okei. En olis uskonut et naidaan heti ekalla kerralla. Naisella oli viiniä ja olutta joten otin pari olutta ja sit harrastettiin seksiä. Tapailtiin yli vuoden ja nainen halusikin vaan seksi suhteen vaikka teimme kyllä muutakin. Jos tykkää seksistä ja jos löytää sopivan miehen niin siitä vaan jos molemmat haluaa.

Jos haluaa parisuhteen niin ei varmaan kannata heti alkaa panemaan. En uskoe t tekee mitään vaikutusta jos nainen alkaa heti ehdottelemaan seksiä. Miehel voi mennä pasmat sekaisin jos nainen ehdottaa seksiä meinaan ekalla kerralla.

Minua taas häiritsevät liian helpot miehet, jopa iltaisin kadulla kulkiessa miehet tulevat ehdottelemaan. Rauhassa ravintolassa käyminen on täysin mahdotonta, kun liian helpot miehet tarjoavat itseään. Jos nainen on jo korkattu käytetyksi huoraksi, niin onhan se tekopyhää sitten alkaa pihtaamaan ja esittämään kunnollista neitsyttä. Hanki psykologista apua, tuo ei ole aivan tervettä vaikka trollaisit tarkoituksella.

Ei kannata mennä treffeille jos ei ole mahdollisuutta seksiin!! En jaksanut lukea kuin alkua, mutta se, että miehiltäsi on loppunut kiinostus sinua kohtaan ei missään nimessä johdu siitä,että olet harrastanut seksiä jo ensimmäisillä treffeillä, vaan lähinnä siitä, että olit surkea pano.!

Taikka sitten henkinen puoli ei napannut millään lailla, mutta siinäkin tapauksessa panot olisivat jatkuneet tulevaisuudessakin, joten näkisin kyllä, että toi eka on se todennäköinen syy. Haloo, onneksi sinä et lukeudu tyhmimpään kansanosaan, koska et ole kommentoimassa täällä? Eli vain sinun elämäntyylisi panna ekoilla treffeillä hakien parisuhdetta on sallittu. Joillekkin seksi ekoilla treffeillä on mahdollisen seksisuhteen alku korkeintaan. En jaksanut lukea koko juttua, selailin läpi.

Itse olen sitä mieltä että miksei, riippuen tietystikin siitä kuinka usein ja monenko kanssa sitä tekee. Eipä tuosta ole suuressa mittakaavassa kovinkaan kauaa, kun naisen seksuaalinen halukkuus määriteltiin mielisairaudeksi. Ihan noin pitkälle ei mennä, mutta jotenkin asenteet seksuaalista naista kohtaan ovat edelleen kierot. Minä olen muodostanut lukuisia parisuhteita normiin verrattuna erilaisella tavalla. Olen saattanut tavata esimerkiksi baarissa jollain tavalla kiehtovan henkilön ja harrastanut seksiä tämän kanssa ihan yhden illan juttu -tarkoituksella.

Siinä on kuitenkin pari kertaa käynyt niin, että mies itse on tahtonutkin pitää yhteyttä eteenpäin. Jotkut tosin jostain "kohteliaisuudesta" ovat pyytäneet numeroa.

Olen sanonut suoraan, ettei sitä turhaan kannata pyydellä, kun ei käytä kuitenkaan. Ja usein tällöin kiinnostusta itselläkin ollut nolla. Yleensä molemminpuolinen kiinnostus lähtenyt seuraavasta aamusta ja miten kemiat pelaa vielä siinä kamalassa darrassa, mutta kuitenkin selvinpäin.

Joten ei se taidai aina olla siitä kiinni, vaikka joillain miehillä tällainen asenne tuntuu olevan. Tuurillakin on sormensa pelissä. Jos sinä harrastat seksiääidin tai siskon kanssa olet mieleltäsi sairas..

Kaikki lähipiiriään tai koiriaan nussivat pitäs viedä saunan taakse, ja lähietäisyydeltään ettei kukaa viaton joudu niiden kanssa tekemisiin. Ihan posittiiviset kokemukset minullakin. Systerin kanssa harrastettiin monta vuotta, eka kerran kun hän 16 ja minä Kerran mutsi sitten yllätti, mutta ei alkanut riehumaan. Oli pakko tunnustaa, että sitä oli jatkunut pari vuotta. Saarnasi kyllä perusteellesesti ehkäisystä. Ja olihan niitäkin, mutta keskenään oli niin vaivatonta, kun himot alkoi hyrräämään.

Mutsin kanssa sitten ajauduttiin muhimaan kun olin 25, kun kumpikin oli tullut huppelissa kotiin turhan iskukierroksen jälkeen rafloista. Muutaman kerran oltiin sitten myöhemminkin.

Ei noista kenellekään mitään henkistä stressiä ole jäänyt. Kaikki asutaan nyt eri puolilla Suomea, mutta systerin kanssa edelleen joskus muistellaan menneitä, kun tavataan. Aviosiipat eivät asiasta tietenkään tiedä, eivätkä tule tietämään. Uskoisin, että insesti on viimeisiä asioita, joista hiiskutaan ulospäin. Siksi varmaan yleisempää kuin siveyden sipulit kuvittelevat. Hyvä, että yksi sentään rohkenee ilmoittautua! Itse olen silloin tällöin nainut sisaren kanssa, olin parikymppinen kun alettiin, sisko on 3 vuotta vanhempi.

Kännissä kyllä eka kerran, mutta olisi hyvin voinut tapahtua selvin päinkin. Eipä tuosta kummallekaan ole mitään henkistä kärsimystä tullut, päin vastoin. Ja jatketaan edelleen silloin kun harvoin tavataan ja on tilaisuus.

Tuommosille ei tule henkisiä kärsimyksiä vaikka naisivat ruumista tai aasia. Näkyy olevan henkinen puoli sen verran heikoissa kantimissa. Oletko joutunut paljonkin tekemisiin tällaisten yksilöiden kanssa, esimerkiksi lähisukulaistesi tai muiden kotilaitoksesi asukkien keskuudessa, kun noin varmasti tunnut tietävän?

Kun lukee noita seksitarinoita, niin hyvin monilla juttusivustoilla juuri nämä sisar-veli, poika äiti jutut ovat eniten luettuja Johtuu ihan yksinkertaisesti siitä syystä että insesti ei ole mikään harvinainen ilmiö, vaikka niin monet uskovat.

Mielikuva harvinaisesta ilmiöstä johtuu monestakin asiasta, mutta kun ajatellaan että itse ilmiön kokeneita on joidenkin tutkimusten mukaan yhtä paljon ja joidenkin tutkimusten mukaan jopa enemmänkin kuin homoseksuaaleja, saadaan hieman perspektiiviä asiaan.

Kun lisäksi mukaan ympätään vielä ne jotka eivät ole kokeneet mutta kiihottuvat siitä tai haluaisivat kokea sellaista, kasvaa kiinnostuneiden ryhmä kovin isoksi. Ja kun noiden lisäksi lisätään joukkoon ne joita kiinnosta lukea ilmiöstä esimerkiksi uutisista tai tällaisista keskusteluista, tulee erityisesti keskustelusta vilkasta. Itseasiassa ne henkilöt jotka tuomitsevat insestin ovat selkeä vähemmistö koska suurimmalle osalle ihmiskunnasta, muiden seksuaalisuudella ja seksitavoilla ei ole mitään merkitystä.

Insestiä harrastavat loppu iäksi pakkohoitoon.. Insestiä ei löydy mistään sairausluokituksista, että revi siitä. Laitonta se ei ole myöskään monessa maassa. Suomessa se on vielä laitonta, mutta YK: No, ei se, pthy Veljen kanssa alettiin, kun hän oli 14 ja mä 16, mun aloitteesta.

Joskus ollan vieläkin, yli nelikymppisinä, vaikka kumpikin on naimisissa ja lapsiakin omilla tahoillamme. Muistan lopun elämääni sen "lahjan", jonka Äitini antoi rippikoulun suoritettuani.

Eka seksikokemukseni oli 13 vuotiaana oman siskoni kanssa Jäin kiinni runkkimisesta ja siskoni huomasi touhun. Tuli kysyy et tarttenko apua ja otti kaluni suuhun.. Nyt 30 vuotta myöhemmin niin ihan normaali minusta on tullut. Kai sitä haluaa kaikkea kokeilla. Aikoinaan olin 15 kun mummon kanssa tehtiin,vaikka mitä. Kestihän sitä vuosi pari.. Äsikän kanssa saunassa kun katselin kun kuivas itseään ja rupes seisoo, nolona peittelin vaikka huomas. Tuli penkille syliini istunaan ja poikuus lähti, Isosiskoni oli nähnyt kun oltiin "saunomassa" ja tuli kun jäätiin kahdestaan halus kokeilla miltä pikkuveli tuntuu.

Siinä meni monta vuotta eikä jäänyt traumoja kummastakaan. Mutsin kanssa lesboillaan joskus. Huomattiin, että on kivempaa yhdessä kuin että kumipikin sormettaa ja dildoilee yksin omassa huoneessaan. Oon 22, mutsi On meillä kerran ollut yhteinen mieskin. Widdu mitä luuseri fantasioita teillä.. Yhtys sana virhe 1. Mitäpä, jos kävisit sen apukoulun loppuun, ennen kuin alat mölisemään Iskä on ihana Viettelin isän vuotiaana, isä silloin 48, äiti kuoli kolarissa 2 vuotta ennen.

Ollaan vieläkin kun nähdään. Ei ainakaan traumoja, päinvastoin! Viettelin pojanpojanpoikani , Ja hälle kelepaa hampaaton suuseksi,Ja tulupattoman mopon höyläys: Kyllä broidin kaa aina joskus sekstaillaan.

Alettiin kun mä olin 14 ja se Ihan kiva lukea juttujanne. Itse olen ainoa lapsi joten kokemusta siskon kanssa nussimisesta ei ole mutta olisin tehnyt sitä varmaan ihan mielelläni. Samon isä-tytär-suhde kuulostaa ihan hyvältä kunhan tytär on vähintään yläasteikäinen. Kun nuori tyttö saa tuttua ja turvallista aisaa nuoruudessaan, kynnys etsiä kunnon poikaystäväkandidaatteja korkeutuu automaattisesti ja tunarit ja luuserit eivät pääse siittämään vahingossa tyttöä.

Poika-äiti-suhde ei sen sijaan saisi mielellään olla seksuaalinen. Se voi traumatisoida pojan. Tarkoitan siis jos poika on alle kymmenvuotias Eipä ole traumoja poika-äiti -hommista. Tosin alettiin vasta kun olin 17, jatkunut silloin tällöin yli 18 vuotta.

No joo, alle kymmenvuotiaat menee yli munkin ymmärryksen, pitäis sentään vähän karvoja edes kasvaa, ennen kuin alkaa, ja tietää mitä on tekemässä. Iskä opetti, kun olin 16, itte halusin ja pyysin, kun olin ollut jo muutaman samanikaisen söheltäjän kans. Asuin sen kans silloin eron jälkeen.

Aina alkaa haluttaa vieläkin kun nähdään, oli se niin ihanaa ja on vieläkin. Aviomies ei tästä tietty tiä mitään, muuta on tyytyväinen, kun kuulema osaan sängyssä kaiken tosi hyvin.

Joskus käy mielessä, että osaisitpa säkin: Hih, siskon kanssa kurkattiin tänne pienessä jouluhuppelissa sekstailun lomassa:

.

Thai massage espoo webcam live sex homo

: Äiti nussii suomi24 homoseksuaaliseen treffit mobiili

Äiti nussii suomi24 homoseksuaaliseen treffit mobiili Maajussille morsian jenni kyltymätön mies gay
Sexsi fi mansensexshop homoseksuaaliseen 319
Äiti nussii suomi24 homoseksuaaliseen treffit mobiili Mies ejakulaatio miten puh homoseksuaaliseen sex
Omakuva seksitreffit homo novelli seksi Gay thai hieronta espoo helsinki escort service
PARAS PORNO SIVU HOMOSEKSUAALISEEN SEKSITRFFIT 482

Mies katsoo pornoa hyvät rintaliivit isorintaiselle homo

Minusta tuollaisia laskelmia ei pitäisi tehdä koska elämässä voi tapahtua mitä tahansa. Olisi ikävää jos toinen vaikka jäisi auton alle ja kuolisi eikä olisi ikinä ehtinyt harrastaa seksiä kun on pitänyt katsoa kalenterista että milloin se on sopivaa. Tuollainen laskeskelu on vain alkusoittoa sille, että suhteessa seksiä käytetään vallankäytön välineenä.

Seuraava aste on, että seksistä tulee todellinen kiristysväline tai vähintään molemmille tulee siitä paineita. Mielestäni nuo ovat kaksi eri asiaa. Jos mies unohtaa heti kaikki jutellut asiat ja hylkää ekojen treffien jälkeen jos seksiä tulee, niin tuskin se on ikinä ylipäätään muuta halunnut kuin seksiä, kyseessä pinnallinen ihminen.

Tässä yritetään vain sälyttää kaikki syyt naisen niskoille jos jokin ei toimi. Minusta sellainen joka ei kelpuuta naista koska sai pesää siltä liian äkkiä, joutaa olla yksin. Silloin ei ole mitään todellista emotionaalista tarvetta löytää pysyvää kumppania vaan sitä vältellään vähintään alitajuisesti jotta ei tarvitsisi tuntea pahaa omatuntoa ja sitoutua.

Aina on helpompi syyttää toista ja mieluiten vielä jotain isompaa ihmisryhmää. Se pihtaaminen itseasiassa tuntuu siltä, että alistuu keinotekoisiin sukupuolirooleihin ja oikein alleviivaa sitä, että naisilla ei ole samoja oikeuksia kuin miehillä mitä tulee seksuaalisuuteen. En kertakaikkiaan voi osallistua sellaiseen naisten sortamiseen vaan harrastan seksiä silloin kun itse haluan ja olen sitten sinkku vaikka koko loppuelämäni jos niikseen tulee. Ja mitä tulee näihin pettämisasioihin: Eikö ole hyvä, että seikkailee sinkkuna riittävästi ettei tarvitse sitten suhteessa haikalla mitään kokeiluja kun tietää, etteivät seikkailut lopulta niin ihmeellisiä ole?

Se millainen ihminen on sinkkuna, ei ole sama asia kuin parisuhteessa. Minä esimerkiksi uskon yksiavioisuuteen ja pitkä suhde olisi hieno asia. Ei mitään tarvetta pettää. Ylipäänsä uskon, että pettäminen on oire jostain isommasta ongelmasta itsensä kanssa eikä se, että on pakko saada hulluna seksiä. Uskon, että moni ihan turhaan menettää mahdollisuudet hyvään ihmissuhteeseen koska tehdään hätiköityjä päätelmiä seksikäyttäytymisen takia.

Naisten täytyisi pitää yhtä, mutta koska täytyy muka kilpailla miehistä yäk, en kilpaile niin siksi leimataan muut naiset kevytkenkäisiksi l-u-t-k-i-k-si että itse muka vaikuttaisi paremmalta. Todellisuudessa mitään l-u-t-k-i-a ei ole edes olemassa. Se on pelkkä myytti joka on luotu naista vastaan toisten naisten toimesta. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. En jaksa lukea läpi yhdentekevää hölpötystä, enkä vastailla useisiin kysymyksiisi, mutta lähdetäänkö treffeille?

Aloittajalle, tuntuu, että sulla itselläsi on ongelmia oman seksuaalisuutesi kanssa, kun se aihepiiri sun jutuissa koko ajan pyörii. Kaikesta ei ole pakko avautua. Itse olen seksiaddikti, harrastan seksiä muutaman vakimiehen kanssa säännöllisesti, välillä pokaan uusia miehiä.

Tätä en kuitenkaan mainosta kenellekään, koska se ei ole yleisesti hyväksyttyä naisille sopivaa käytöstä. Se vain on minun elämääni, en halua vain yhtä miestä, haluan monta. Me eletään vuotta ja sinä et voi avoimesti olla sellainen nainen kun tahdot! Nimenomaan sinun tulisi mainostaa sitä millainen olet jotta vanhat kangistuneet ennakkoluulot poistuisivat vielä joku päivä!!!!

Itseasiassa olen samaa mieltä, mutta toisaalta aisiat vain menevät niin että jos haluat myöhemmin seurustella kukaan ei halua naista tai miestään jolla on ollut paljon kumppaneita. Itse harrastan kanssa muutaman miehen kanssa säännöllisesti seksiä ja joskus jonkun irtopanon kanssa. Itsekin pidän tai oikeastaan rakastan seksiä. En jaksa lukea läpi yhdentekevää hölpötystä, enkä vastailla useisiin kysymyksiisi, mutta lähdetäänkö panemaan?

Mutta silti valitat, koska tosiasia on, etteivät nämä tapaamasi miehet ole huolineet sinua. Biseksuaalina tunnut ajattelevan, että miehet ja naiset ovat samanlaisia, mutta silti tunnustat ettei lesbojen kanssa ole ongelmaa. Ehkäpä sittenkin hormonit saavat meidät toimimaan eritavalla omasta itsekkäästä näkökohdastaan. Miehen biologia haluaa varmistaa oman isyytensä sillä ettei nainen ole liian helppo, mutta silti jakaa omia geenejä. Kaksinaismoralista kenties, mutta silti biologian kannalta varsin järkevä lisääntymistaktiikka, sillä luonto ei ole reilu.

Nainen on aina oman lapsensa äiti. Siispä naisen itsekäs biologia haluaa varmistaa lapselle parhaan siittäjän geenit, mutta paras siittäjä ei ole aina paras elättäjä. Naiset ovat yhtä kaksinaismoraalisia ja itsekkäitä biologialtaan kuin miehetkin, koska biologisesti olemme eläimiä.

Mies haluaa olla oman lapsensa isä, siinä missä nainen haluaa lapselleen parhaan siittäjän ja parhaan elättäjän. Mutta tämän myötä molemmat ovat taipuivaisia myös pettämään, varmistaakseen oman jälkeläistuotannon, mies pyrkimällä suureen määrään ja nainen parhaaseen laatuun. Haluan kuitenkin uskoa, että jokin muu asia on ollut se syy miksi jonkun ihmisen kanssa ei ole tullut mitään vakavampaa. Tarkoitukseni ei ole puhua yksityiskohtaisesti siitä että kuka huoli tai jätti huolimatta milloinkin kenetkin, tai olla vihainen vaan selvittää että voiko oikeasti tuollainenkin syy olla että seksiä oli ensimmäisellä tapaamisella.

Etsin toisenlaista ihmistä, jos ei löydy, niin sitten ei löydy. En aio muuttaa mitään toimintatapojani koska en ole kiinnostunut teeskentelemään. En myöskään koe tarpeelliseksi, että miehet ja naiset olisivat samanlaisia. Kysymys on siitä, mitä saa tehdä ja mitä ei, ja rajoittaako sukupuoli jotakin vai ei ja jos rajoittaa niin en aio silti totella mitään sääntöjä.

Kokemukset sekä lesboista että heteromiehistä on vielä sen verran rajoittuneet, että kaikki on vain arveluja. Siksi kysyn, kun en tiedä. En koe olevani helppo, en missään vaiheessa ole sanonut, että harrastaisin seksiä kaikkien ihmisten kanssa joiden kanssa menen treffeille. Nimenomaan sanoin, että suurin osa tulee torjutuksi harva edes mihinkään treffeille pääsee. En sanonut, että harrastaisin useiden ihmisten kanssa seksiä tai vaihtaisin usein seksikumppania.

Että pilaako se kaiken AINA? Nykyään on myös ehkäisykeinot ja isyystestit. En tiennyt että elämme keskiajalla tai jotain D Edelleen ne testit: D Eiköhän kaikki halua varmistaa hyvät geenit jos lapsia haluaa. Nykyään tuskin kumppanista halutaan elättäjää vaan talous lapsiperheissä jaetaan puoliksi? Ainakin minulla olisi niin, jos joskus haluaisin lapsia tai yhteisen talouden jonkun kanssa. Eli mies haluaa neitsyen pihtarin joka kuitenkin ikäänkuin myy seksiä saadakseen mieheltä elatusta?

Seksistä tulee semmoinen " armopala " joka annetaan kun roskat on viety ja jotain materiaa ostettu? Pitäydyn edelleen siinä, että valitsen itse milloin seksiä harrastan ja maksan omat kuluni: Nämähän ovat omatunnon asioita, ja mä en saa kyllä unta jos teen vastoin omatuntoani.

Kiitos silti biologia ja hormonit asiallisesta, vaikkakin kummallisesta vastauksesta. Vastausta ei silti alkuperäiseen kysymykseen ole tullut.

Suuressa osassa maailmaa on aivan normaali käytäntö, että morsiamen vaaditaan olevan neitsyt. Jos näin ei ole, siinä joutuu häpeään sekä sulhasen että morsiamen suvut molemmat.

En tiedä, mikä on käytetty nainen. Onko käytettyjä miehiä myös olemassa? Millä miehen poikuus varmistetaan? Ei voi kuin oksentaa. Tällaista tekstiä toki odotinkin tähän ketjuun. Seksissähän on kaksi osapuolta. Suhteen jatko on täysin toinen kysymys. Parisuhteen idea on se, että pari keskityy toisiinsa eikä rinnakkaissuhteita ole. Se, onko näin, selviää vasta useampien treffien ja pidemmän ajan kuluessa. Seksi, tapaamisten määrä ja laatu vaikuttavat arvioon suhteen tilanteesta.

Nainen ei harrasta seksiä, hän jakaa pilluaan ja nainen joka alentuu antamaan pilluaan ensimmäisillä treffeillä on halpa lutka ilman ihmisarvoa ja mielestäni hänet pitäisi polttaa elävältä. Ja nainen ei saa mitään sulkia hattuun, mies saa ne sulat koska mies saa ja nainen alentuu antamaan.

Naisen kanssa voit harrastaa seksiä se ei halvenna naista, mutta miehelle antaminen halventaa. Naisen kuuluu inhota seksiä miehen kanssa. Olen varma että jokainen nainen täyttää toiveesi ja pelkkä ajatuskin seksistä kanssasi saa inhon aikaiseseksi. Nainen ei anna mitään mutta mies lastin siemeniään.

Se joka jakaa reikäänsä antaa ja se jolla on jotain sinne reikään työnnettävää antaa. Ei reikää voi jakaa. Ei se vähene minnekään vaan pysyy edelleen samana reikänä. Kyllä nainen jakaa, sen munasolunsa, mitä ilman miehen siittiö on vain kuoleva eliö. Ei ole biologia hallussa. Tai oli vitsin yritys. Munasolu pysyy kyllä naisen sisällä edelleen. Jos mies sen saisi niin mies tulisi raskaaksi. Entä sitten, jos vaikka harrastaakin? Ei siinä ole mitään pahaa tai tuomittavaa tai mies ajattelisi sinun olevan kevytkenkäinen.

Seksiin tarvitaan kaksi ja tuskin mieskään itseään huonona ihmisenä pitää, jos ekoilla treffeillä pissivehkeet menevätkin sekaisin. Miksi se on aina niin, että nainen antaa ja mies saa? Jos kuitenkin kiinnostumattomuus johtuukin siitä, että miehet, jotka ovat suostuneet seksiin kanssasi, eivät sitten olekaan pitäneet siitä, mitä olet fyysisesti.

Jos he eivät olekaan pitäneet sun pimpistä, tisseistä, vartalosta tai peppureijästä ja siksi eivät tahdo nähdä uudestaan? Tämä ei väittelemällä ja loogisilla perusteluilla mihinkään muutu. Tai no, voihan se hiljalleen muuttua, kun aina yksittäiset ihmiset ajattelevat asiaa.

Taitaa olla vähän muuallakin kuin tällä palstalla voimissaan tuo ajatus.. Vai onko aloittajakin tapaillut vain palstalaisia? Se on ikiaikainen totuus, että antaminen halventaa naista ja saaminen nostaa miehen statusta. Mutta kun mies on antava osapuoli. Yritä vaan hyväksyä se tosiasia.

Silmät ja korvat päässä olevana naisena voin kertoa, että miehet ovat hyvinkin nauttineet, yhtymisestä. Se on niin siksi että nainen saa, olkoon kuinka ruma tahansa seksiä aina. Miehen pitää olla limainen pelimies että seksiä heruisi useasti. Muut "saavat" sitä seksiä silloin tällöin. Kysyntä ja tarjonta on tässäkin asiassa. Ja mitä tulee seksin harrastamiseen ekoilla treffeillä ja seksistä pitämiseen, mielestäni ne eivät korreloi toisiaan. Itse olen todella seksuaalinen ihminen, mutta jos harrastaisin seksiä ekoilla treffeillä, suurella todennäköisyydellä ei nainen olisi parisuhdemateriaalia.

Jokin siinä vain on. Hidas eteneminen on vain juttuni ja uskon sen näin olevan suurimmalla osalla. Kaksinaismoraaleja on ja tulee aina olemaan. Kun nainen mainitsee feministi-sanan, se miesten mielissä tarkoittaa miesvihaajaa, joka näkee tasa-arvon sellaisena että kunhan itse hyödyn ja useasti tällaiset naiset ovatkin tällaisia, naisversioita sovinisteista, ei hajuakaan tasa-arvosta.

Jos harrastat seksiä heti ekoilla treffeillä, niin siitä tulee sellainen mielikuva, että todellisuudessa et edes halua seurustelua, vaan nimenomaan sitä seksiä. Juuri tämän vuoksi esimerkiksi monet nettitreffit ovat sellaisia, joissa puhutaan seurustelusta, mutta kuitenkin kumpikin osapuoli haluaa vain seksiä. Joskus tulee ainakin minulle kiusallisia tilanteita, kun minä oikeasti tosissani etsin seurustelusuhdetta, enkä pelkkää hetken hekumaa, jolloin mies on pettynyt ja minä olen pettynyt.

Valitettavasti vain edelleenkin on sellainen käsitys, että nainen on antajana ja mies on ottajana. Osittain tämä tietenkin johtuu fysiikasta. Jos miehen vehje veltostuu, yhdyntää ei voida harrastaa ja yleensä aina miehen into seksiin lopahtaa silloin eikä mies halua edes kädellään tai suulla tyydyttää naista. Itselläni on yhden yön jutusta kokemus, jossa mies laukesi jo ennen yhdyntää, jolloin homma loppui sitten siihen.

Käyttäytymisesi osoittaa, että seksi on sinulle erittäin tärkeää. Keskimäärin ihmisella on kuitenkin vain keskinkertaiset halut. Ehkä sinun estottomuutesi voi myös vaikuttaa joihinkin miehiin siten, että he kokevat, että eivät pystyisi tyydyttämään sinua, vaan hakeutuisit helposti tyydytyttämään itseäsi myös parisuhteen ulkopuolelle.

Nämä ovat vain olettamuksia. Suosittelen, että kysyt joltakin kivalta mieheltä jälkikäteen tätä asiaa, että miksi juttu päättyi vain seksiin, koska olisit halunnut jatkaa tapailua, että voisiko suhde edetä pidemmälle. Tässäpä mun näkökulma asiaan. Ei seksin harrastaminen eka treffeillä ole ainakaan minulle ongelma.

Sehän on vaan positiivista, jos on niin paljon molemminpuolista vetoa. Ei seksissä ole kysymys antamisesta tai ottamisesta, tosin tällä palstalla on taatusti eriäviä mielipiteitä. Tottakai nainen saa haluta. Sinkkuna eläminen olisi aika tylsää sekä miehille että naisille, ellei saisi harrastaa seksiä. Saisen seksuaalisuus on monille miehille niin pelottava asia, että on helpompi mielessään kieltää sen olemassaolo kuin hyväksyä se: Ei ole mitään syytä vastustaa, jos on sinkku. Uskollisuus on lupaus, joka podetään, mutta kenelle sinkku olisi uskollinen, kultakalalle vai?

Tapahtunutta ei voi pyyhkiä pois, muisti sen tai ei. Minä en ainakaan etsi pihtaria, kierrän kaukaa. Varmaankin on heteromiesten ongelma, kun naisen seksuaalisuus pelottaa. Mulle seksi on luonnollinen asia. Uskonto ja sen muovaama kulttuurimme on tehnyt seksistä tabun. Japanilaisilla ei esimerkiksi ole tätä ongelmaa. Ehkäpä naiset ei saa sulkaa hattuun koska me miehet olemme liian helppoa riistaa: Olen ammatinopettaja ja suunnittelija Jos sinussa on 'munaa', ota yhteys: Jos ei harrasta seksiä ensimmäisillä treffeillä, on pihtari?

Nyt on kyllä tullut katsottua liikaa Nikke Knattertoneja. Välitön sänkyyn päätyminen kertoo ihmisen sinisilmäisyydestä ja lyhytnäköisyydestä. Haluan tutustua naiseen, joka suhtautuu minuun aluksi vähän kriittisesti arvioiden ja epäillen. Tietenkin miehen syliin välittömästi antautuva nainen antaa signaalin, että luottaa mieheen heti täydellisesti ja kertoo miehelle myös sen, että nainen on muidenkin miesten kanssa käyttäytynyt samalla tavalla.

Liiallinen luottamus heti alkuun on osoitus henkisestä heikkoudesta eikä sellainen ihminen ole hyvää parisuhdemateriaalia. Kahden tunnin tutustumisen jälkeen et tiedä ihmisestä yhtään mitään, vaikka tuntuisikin että "aivan kuin olisi aina tunnettu". Minusta samat säännöt pätevät kyllä miehiinkin.

En tiedä miksi heillä olisi erityislupa panna heti ilman mitään seuraamuksia. Itse olen sen verran kauniiksi haukuttu naikkonen, että joudun todellakin pihtaamaan seksiä jotta selviää, onko mies vain sen perässä vai ei. Eipä sillä, harvoin edes haluan miestä heti kättelyssä, tai jos haluan, tiedän, että halu vain syvenee kun ihastun, joten ikäänkuin haudon tunnetilaa ja seksi on pikkuisen panttaamisen jälkeen entistä parempaa.

Karu totuus on, että joskus aikanaan harrastin seksiä liian aikaisin, siis itseni kannalta, ja koska olen tunneihminen, koin sen ahdistavaksi enkä tuntenut oloani mitenkään erityiseksi. Moni mies on sanonut, että naiset käyttävät tätä "haluan ainoastaan sinua poikkeuksellisen paljon" -taktiikkaa miehiin usein kun pomppaavat sänkyyn heti. Kuulema eräs nainen jokaisen kolmen kaveruksen kohdalla, toki erikseen ;D.

Ainakin omien puheidensa mukaan. Täällä saa ja pitääkin keskustella aiheesta, se on hyvä, mutta tämä "naisen heti antautuminen" on ikuisuuskysymys, jonka taustalla ei aina ole rationaalisuutta. Miehetkin perustelevat negatiivista suhtautumistaan "ensi-iltaseksiin" usein vain sillä, että "Näin se on aina ollut ja tulee olemaan". Onhan se totta, että miehet arvostavat enemmän naista joka pihtaa kun naista joka nussituttaa itseään heti. Koska silloin mies ajattelee, että monenkohan miehen nussima reikä tämä nainen on kun minäkin sain heti.

Ja se on myös totta, että me miehet arvostamme enemmän aitoa puhdasta neitsyttä ja kunnollista naista kun teitä jotka sellaista vaan esittävät. Valitettavasti kunnollisia naisia on vähän joten joudumme yrittämään tyytymään edes vähän käytettyihin. Mutta ei siinä ole sellaista aitoa kunnioitusta ja syvempää rakkauttaa vaan kun huora rupsahtaa niin sitten vaihdetaan uutta tilalle.

Naisella on kaksi arvoa miehen silmissä: Mitä enemmän ne kuluvat sitä matalampi naisen arvo on. Laita vaan hame päälle, miehistä et voi puhua yhdellä suulla.

On jo melko paksua väittää että joka jaska olisi henkisesti pimahtanut. Se, ettei itse saa, ei tee koskemattomuudesta jaloa, vaikka hieno yrityshän se on kääntää surkeus upeudeksi. Mahtaisi olla naikkosella hirttoköysi kädessä aika pian, jos tajuaisi että on pantannut itseään tuollaista pikkunilkkiä varten ja MIKSI? Sä olet itse käytetty ja puhkinussittanut itseäsi, ei sulla ole mitään varaa vaatia yhtään mitään spesiaalia. Arvosta vähän itseäsi ja sukupuoltasi, niin ei tarvitsisi olla niin vihamielinen.

Kukaan ei sitäpaitsi halua sinun nussimaasi naista: Heteronaisen kuuluu olla siveä luonnoltaan. Aloittaja onkin bi, eli ei koske häntä ;. Luonnollisuuteen vetoaminen suuntaan tai toiseen on kyllä kaksiteräinen miekka. Sillä yhtä luonnollista kuin on olla estoton on myös olla estoinen, sänkyyn hyppäämisen suhteen. On yhtälailla henkistä väkivaltaa vaatia muilta estottomuutta kuin estoisuutta.

Mutta hyvää, toiset huomioonottavaa ja kohteliasta käytöstä, voinee odottaa jokaiselta. Ainakin heiltä jotka ovat jotain sivistystä saaneet. Ainakin äärimmilleen viety estoisuus eli ikineitsyys on täysin luonnotonta, koska se johtaa perimän sammumiseen. Kun tekee niinkuin itsestä parhaalta tuntuu kaikki on hyvin. Nainen saa harrastaa seksiä kuten haluaa.

Näin se on, en voisi edes kuvitella, että aviomieheni olisi harrastanut seksiä ennen avioliittoa. Saarnasi kyllä perusteellesesti ehkäisystä. Ja olihan niitäkin, mutta keskenään oli niin vaivatonta, kun himot alkoi hyrräämään.

Mutsin kanssa sitten ajauduttiin muhimaan kun olin 25, kun kumpikin oli tullut huppelissa kotiin turhan iskukierroksen jälkeen rafloista. Muutaman kerran oltiin sitten myöhemminkin. Ei noista kenellekään mitään henkistä stressiä ole jäänyt. Kaikki asutaan nyt eri puolilla Suomea, mutta systerin kanssa edelleen joskus muistellaan menneitä, kun tavataan. Aviosiipat eivät asiasta tietenkään tiedä, eivätkä tule tietämään.

Uskoisin, että insesti on viimeisiä asioita, joista hiiskutaan ulospäin. Siksi varmaan yleisempää kuin siveyden sipulit kuvittelevat. Hyvä, että yksi sentään rohkenee ilmoittautua! Itse olen silloin tällöin nainut sisaren kanssa, olin parikymppinen kun alettiin, sisko on 3 vuotta vanhempi.

Kännissä kyllä eka kerran, mutta olisi hyvin voinut tapahtua selvin päinkin. Eipä tuosta kummallekaan ole mitään henkistä kärsimystä tullut, päin vastoin. Ja jatketaan edelleen silloin kun harvoin tavataan ja on tilaisuus. Tuommosille ei tule henkisiä kärsimyksiä vaikka naisivat ruumista tai aasia.

Näkyy olevan henkinen puoli sen verran heikoissa kantimissa. Oletko joutunut paljonkin tekemisiin tällaisten yksilöiden kanssa, esimerkiksi lähisukulaistesi tai muiden kotilaitoksesi asukkien keskuudessa, kun noin varmasti tunnut tietävän?

Kun lukee noita seksitarinoita, niin hyvin monilla juttusivustoilla juuri nämä sisar-veli, poika äiti jutut ovat eniten luettuja Johtuu ihan yksinkertaisesti siitä syystä että insesti ei ole mikään harvinainen ilmiö, vaikka niin monet uskovat. Mielikuva harvinaisesta ilmiöstä johtuu monestakin asiasta, mutta kun ajatellaan että itse ilmiön kokeneita on joidenkin tutkimusten mukaan yhtä paljon ja joidenkin tutkimusten mukaan jopa enemmänkin kuin homoseksuaaleja, saadaan hieman perspektiiviä asiaan.

Kun lisäksi mukaan ympätään vielä ne jotka eivät ole kokeneet mutta kiihottuvat siitä tai haluaisivat kokea sellaista, kasvaa kiinnostuneiden ryhmä kovin isoksi. Ja kun noiden lisäksi lisätään joukkoon ne joita kiinnosta lukea ilmiöstä esimerkiksi uutisista tai tällaisista keskusteluista, tulee erityisesti keskustelusta vilkasta.

Itseasiassa ne henkilöt jotka tuomitsevat insestin ovat selkeä vähemmistö koska suurimmalle osalle ihmiskunnasta, muiden seksuaalisuudella ja seksitavoilla ei ole mitään merkitystä. Insestiä harrastavat loppu iäksi pakkohoitoon.. Insestiä ei löydy mistään sairausluokituksista, että revi siitä. Laitonta se ei ole myöskään monessa maassa. Suomessa se on vielä laitonta, mutta YK: No, ei se, pthy Veljen kanssa alettiin, kun hän oli 14 ja mä 16, mun aloitteesta.

Joskus ollan vieläkin, yli nelikymppisinä, vaikka kumpikin on naimisissa ja lapsiakin omilla tahoillamme. Muistan lopun elämääni sen "lahjan", jonka Äitini antoi rippikoulun suoritettuani. Eka seksikokemukseni oli 13 vuotiaana oman siskoni kanssa Jäin kiinni runkkimisesta ja siskoni huomasi touhun.

Tuli kysyy et tarttenko apua ja otti kaluni suuhun.. Nyt 30 vuotta myöhemmin niin ihan normaali minusta on tullut. Kai sitä haluaa kaikkea kokeilla. Aikoinaan olin 15 kun mummon kanssa tehtiin,vaikka mitä. Kestihän sitä vuosi pari.. Äsikän kanssa saunassa kun katselin kun kuivas itseään ja rupes seisoo, nolona peittelin vaikka huomas. Tuli penkille syliini istunaan ja poikuus lähti, Isosiskoni oli nähnyt kun oltiin "saunomassa" ja tuli kun jäätiin kahdestaan halus kokeilla miltä pikkuveli tuntuu.

Siinä meni monta vuotta eikä jäänyt traumoja kummastakaan. Mutsin kanssa lesboillaan joskus. Huomattiin, että on kivempaa yhdessä kuin että kumipikin sormettaa ja dildoilee yksin omassa huoneessaan. Oon 22, mutsi On meillä kerran ollut yhteinen mieskin. Widdu mitä luuseri fantasioita teillä.. Yhtys sana virhe 1. Mitäpä, jos kävisit sen apukoulun loppuun, ennen kuin alat mölisemään Iskä on ihana Viettelin isän vuotiaana, isä silloin 48, äiti kuoli kolarissa 2 vuotta ennen.

Ollaan vieläkin kun nähdään. Ei ainakaan traumoja, päinvastoin! Viettelin pojanpojanpoikani , Ja hälle kelepaa hampaaton suuseksi,Ja tulupattoman mopon höyläys: Kyllä broidin kaa aina joskus sekstaillaan. Alettiin kun mä olin 14 ja se Ihan kiva lukea juttujanne. Itse olen ainoa lapsi joten kokemusta siskon kanssa nussimisesta ei ole mutta olisin tehnyt sitä varmaan ihan mielelläni. Samon isä-tytär-suhde kuulostaa ihan hyvältä kunhan tytär on vähintään yläasteikäinen.

Kun nuori tyttö saa tuttua ja turvallista aisaa nuoruudessaan, kynnys etsiä kunnon poikaystäväkandidaatteja korkeutuu automaattisesti ja tunarit ja luuserit eivät pääse siittämään vahingossa tyttöä. Poika-äiti-suhde ei sen sijaan saisi mielellään olla seksuaalinen. Se voi traumatisoida pojan. Tarkoitan siis jos poika on alle kymmenvuotias Eipä ole traumoja poika-äiti -hommista. Tosin alettiin vasta kun olin 17, jatkunut silloin tällöin yli 18 vuotta.

No joo, alle kymmenvuotiaat menee yli munkin ymmärryksen, pitäis sentään vähän karvoja edes kasvaa, ennen kuin alkaa, ja tietää mitä on tekemässä. Iskä opetti, kun olin 16, itte halusin ja pyysin, kun olin ollut jo muutaman samanikaisen söheltäjän kans.

Asuin sen kans silloin eron jälkeen. Aina alkaa haluttaa vieläkin kun nähdään, oli se niin ihanaa ja on vieläkin. Aviomies ei tästä tietty tiä mitään, muuta on tyytyväinen, kun kuulema osaan sängyssä kaiken tosi hyvin.

Joskus käy mielessä, että osaisitpa säkin: Hih, siskon kanssa kurkattiin tänne pienessä jouluhuppelissa sekstailun lomassa: Ei kai tuo niin erikoista ole. Me alettiin kun oltiin 14 ja Nyt ollaan yli Kyllä sisko aina sängyssä huonon miehen voittaa, ja naisenkin. Siis turvallista jos on oman isän tai vaikka sedän kanssa.

Siis sillon ei todellakaan se tyttörukka ole turvassa kun tuollainen auktoriteetti alkaa pyörittämään.

En vídeo de mujeres porno español porn chicas amater sexso xxx porno melani rios videos lesbianas videos porno videos pornno porno anal extremo corrida anal porno gratis porno con mama porno amaters polla madre e hijas follando video porno sado gratis los mejores videos de parejas peliculas porno gratis maduras negras follando videos de pollas porno gratis ver vidios porno xxxl videos lesbianas sexo porno vidio porno gratuitos follandose travestis sexo culonas pollas grandes mujeres maduras lesbiana chicascalientes prno español gratis abuelas follando follandose al fontanero follando con jovenes porno videos de maduras gratis maduras follando lisa ann xxx viejas gratis ver películas porno castellano dos hombres peludos videos xxx chicos y hijas follando follando gorditas follando pollas grandes y desnudas prno español gratis lesbianas porno hut tias buenas videos travestis follando gorditas españolas follando actrices porno en castellano team skeet porno hd travestis follando vieos porno grati jinx maze anal tube videos videos maduras vaginas peludas follando sexo joven porno viejas gordas gratis porno cratis porno gratis españolas videos x sexo jovenes rubuas 19 lesbianas maduras jinx maze lesbianas videos porn porno modelos follando porno español videos pornos de gorditas el amor chicas porno.

con tetonas porno sexo lesvico embarazada videos maduras calientes videos maduras mangas hentai gratis de putas video porno gratis xxx en castellano gratis de travestis videos porno masage rooms pareja amateur porn videos porno xl tube videos porno españolas xxx gratis amater tetonas follando en castellano putas follando en español triple penetracion anal fetiche madura lenceria porno maduras videos transesuales ver pelicula porno putas peliculas porno de pollas grandes pollas monstruosas peliculas sexo porno gratis españolas porno con tios follando colegialas maduras con putas lesbianas vidios eroticos lesvianas melanie monroe porno xxx asiaticas negras x free pono gratis mayores follando xxx videos porno gai pollas enormes naturales xxx mujeres maduras videos porno castellano maduras espanolas viejas maduras calientes webcam sex tube xxx gorditas video mamada videos porno sexo con enanas coño quiero ver porno videos porno anal brutal anal video sexo con los mejores videos bdsm gratis de xexo videos gais follando chicos guapos follando maduras cachondas videos gratis videos porno full hd ver videos de embarazadas videos porno gratis porno maduras con enanas porn hd xxx trios amateur cumlouder casting porno transexual videos porno gratis viejos xxx tias buenas tetas naturales videos porn follada negras porno moms xxx milfxxx heidi hentai gratis porno amaters polla porno rubias tetonas interracial chicas desnudas maduras actrices porno gratis animes porno de intercambio de maduras sex tube lesbianas gratis fiesta porno español gratis en español gratis peludas culo polla paris hilton videos porno pajas corridas porno gratis lesbianas petardas asiaticas folladas pollas peludas porn amateur videos porno gratis videos jovenes masajes porno españoles gratis casting pornos travestis follando rubia española enana follando momxxx tubias 19 vids porn video sexo videos porno travesti gratis orgias gratis porno lesbianas videos follando pollas porno en castellano gratis porno gratis peluda follando playa videos porrno gratis porno con maduritas x video de abuelas follando pilladas en casa xxx porno gey gratis de parejas cleopatra xxx coñitos calientes porno español trios gratis negras folladoras maduras coños peludos blanca nieves porno español grati travesti gratis videos coños peludos ferrara gomez hd cumlauder videos de porno actrices del mundo video de rebeca linares videos maduras maduras swinger franceska jaime videos gratis parejas amateur hd como locas películas porno españil pollas videos trios gratis travestis con jovenes follando xxx voyeur seso gratis videos porno rubias porno con asiaticas masaje erotico trios tetas naturales follando porno gratis pollas porno trios bisexuales porn videos de porno de sexo con gorditas maduras porn party vanesa romero porn tetas en castellano team skeet sexo colegialas putas peliculas porno morenas maduras follando viejas peludas ancianas los mejores tetas grandes cougar porn xxx gratis mejores peliculas porno xxx videos x videos pornod grandes videos de colegialas ruvia 19 culonas videos colegialas maduras poprno milfs xxx follando gratis cumlouder vidios gratis porno mujer cachonda porno xxx gratis chupar un coño rasurado porno gratis descarga de travestis desnudas en vivo video porn sexo violento rubias ver porno arabes sexo gratis video descargar videos porno de masajes eroticos de lesbianas videos hentai video porno españa ancianas putas maduras porno xxx amater manga porno sexo conchas peludas pareja joven follando por no gratis sexo gorditas españolas gratis hentaixxx videos de lesbianas viejas gordas maduras follando vidios de porno tetonas y tetonas videos porno hentay en playas nudistas sexogratis videos gratis chicas espiadas masajes eroticos videos xxx gratis vídeos de viejas folladas webcam xxx viejos porno.

cumlouder español video porno videos latinos animacion porno en grupo nuria porno árabe videosdetravestis chicos jovenes videos xxx chicas rubias videos porno de enanas latinas culonas videos porno videos chicas porn viejas tetonas ama de travestis españoles porn maduras pormo gratis tetas muy xorras culos hd porn videos pprnos follando como follan chicas buenas tetas videos porno peliculas porno hd nenas calientes videos porno videos porno español pelis porno gratis videos prono x-art negras desnudas playa tetas grande follando videos porno mujeres maduras videos porno travesti pelis x lesbianas porno masturbacion videos de maduras videos porno español de mujeres desnudas videos pono gratis sofia rose porno de mujeres maduras videos tetas jovenes porno castellano porno con embarazadas porno para chicas guapas desnudas en español gordasputas buenas mamadas de parejas maduras videos porno gratis corridas chicas exhibicionistas peliculas x sexo abuelas masturbandose xxx folladas gratis video porn maduras latinas porn videos porno maduros abuelas videos de soltera porno xxx xxx ver película x sexo grati video porno homosexual peliculas xxx en castellano videos gratis xxx espanol ruvia19 videos de maduras pajas porno asiático rubias tetonas ver videos lesvianas videos porno gratis de polla parejitas porno manga hentay cumloder videos porno doble penetracion anal gratis porno homosexual follando xxx masaje porno gratis porno madre se folla a joven porno maduro intercambio de coño porno de parejas follando viejasfollando anal vidios de coño depilado quiero ver videos pornos en alta definicion videos porno videos porno masage rooms ama de abuelas culonas maduras porno maduras peludas web cam gratis viejaspeludas porno eapañol videos porno travestis porno.

About the author : Madelaine Critchfield